.

Stopp i avlopp Stockholm

Har du i Stockholm fått stopp i avloppet? Tyvärr är det inte ovanligt att rören täpps till. Stoppet kan bero på en rad olika anledningar, men lösningen är alltid en rensning av avloppet. GG Högtryckstjänst och Rörinspektion är ett Stockholmsföretag med 34 års erfarenhet i branschen, och vi vet precis hur vi ska lösa problemet med just ditt stopp i avloppet. Vår jourtelefon är öppen dygnet runt eftersom vi vet att stopp i avloppet kan uppkomma när man minst anar det.

Olika sätt att rensa avloppet på när du fått stopp

Det finns flera sätt att rensa avloppet på. Eftersom stopp i avloppet beror på olika anledningar så erbjuder vi olika tjänster för att råda bot på stoppet. Dessa följer nedan:

  • Högtrycksspolning – Detta innebär att vi spolar vatten med högt tryck genom avloppet för att få loss stoppet. Denna metod är väldigt effektiv och snabb för avloppsrensning samt anpassningsbar efter olika avloppstyper. Dessutom är den miljövänlig och billig eftersom man endast använder sig av vanligt vatten.
  • Slamsugning – Har ni en 3-kammarbrunn, septic tank, pumpgrop eller oljeavskiljare som behöver rengöras? Vi hjälper er med tömningen med hjälp av sugbil. Vår personal är utbildade i ADR (transport av farligt gods på väg) för att kunna transportera skadliga avfall.
  • Stamspolning – En stamspolning är precis vad det låter som – en genomgående spolning av stammarna. Vi anser att man i förebyggande syfte bör låta stamspola sin fastighet med ett intervall på 4-8 år (beroende på systemets uppbyggnad) så att stammarna håller sig fräscha och livslängden ökar.
  • Relining – Att utföra en relining är i sig ingen metod för att rensa avloppet. Förenklat innebär en relining att man förnyar rören inifrån. Detta skapar i sin tur ett bättre flöde och ökar väsentligt rörens livslängd utan att man behöver riva och bila fram alla ledningar.

Att tänka på inför en rensning av avloppet i Stockholm

rensa stopp i avlopp

Det viktigaste av allt inför en avloppsrensning är givetvis att man försäkrar sig om att jobbet kommer utföras på allra bästa sätt. Att ha ett väl fungerande avlopp är minst sagt viktigt för livskvaliteten, och skulle det uppstå komplikationer i samband med rensningen så kan det leda till framtida problem och stora kostnader. Det är därför viktigt att du anlitar en firma som verkligen kan sin grej. Vi kan, med våra många år i branschen och otaliga nöjda kunder bakom oss, försäkra dig om att du skulle välja helt rätt om du anlitade oss. Så tveka inte att höra av dig till oss när du än fått stopp i avloppet och behöver rensa det. Vi är glada att kunna hjälpa till med en avloppsrensning i Stockholm och gör det med en attraktiv prislapp.

Välkommen till GG Högtryck när du letar efter hjälp med stopp i avloppet i Stockholm.

stopp i avloppet stockholm
Back to Top