.

VVS-jour Stockholm

VVS-problem är aldrig roligt – särskilt inte när de uppstår helt plötsligt utan förvarning. Kanske har du drabbats av ett oväntat stopp i avloppet eller en illvillig läcka i din fastighet? Då är det skönt att veta att det går att få hjälp när som helst mha VVS-jour. GG Högtrycksservice & Rörinspektion är ett Stockholmsföretag baserat i Solna som erbjuder VVS-jour i Stockholm dygnet runt. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och vet precis hur vi på bästa och mest effektiva sätt ska lösa just dina VVS-problem.

Olika typer av VVS-problem och hur man kan åtgärda dem

VVS-jour Stockholm

Det finns en mängd olika VVS-problem som kan uppstå. Oavsett problem är det bra att det fixas så snabbt som möjligt, med hjälp av exempelvis ett företag med VVS-jour, då ett problem som inte åtgärdas i tid kan komma att leda till ödesdigra konsekvenser och skyhöga kostnader. Nedan följer två av de vanligaste problemen och hur man kan åtgärda dem:

  • Stopp i avloppet. Ett stopp i avloppet bidrar direkt till sänkt livskvalitet, kanske särskilt när stoppet uppstår från till synes ingenstans vid en oläglig tidpunkt. Det finns olika sätt att avlägsna ett stopp på, men den bästa metoden brukar vara en högtrycksspolning. En högtrycksspolning innebär förenklat att man spolar vatten med högt tryck genom avloppet så att stoppet avlägsnas. Metoden är snabb och dessutom miljövänlig samt kostnadseffektiv då man enbart använder sig av vanligt vatten.
  • Läckage. Läckage kommer i större och mindre varianter och kan drabba såväl rör som packningar, ballofixer och vitvaror. Ofta innebär det att något behöver lagas eller bytas ut, och då är det en god idé att anlita en yrkesman som kan garantera att jobbet utförs på professionellt vis. Faktum är att man kan få problem med försäkringsbolaget ifall man inte låtit en fackman utföra jobbet.

Vad bör man tänka på innan man kontaktar en firma för VVS-jour i Stockholm?

Alla VVS-system samt problem är olika, vilket betyder att man måste anpassa arbetet så att rören inte skadas. Det är därför ytterst viktigt att man anlitar en professionell firma med VVS-jour i Stockholm så att man kan försäkra sig om att arbetet utförs på bästa sätt. En god idé är generellt att göra lite research innan man bestämmer sig för vilken firma man vill välja. Men är problemet akut och behöver åtgärdas så fort som möjligt har man antagligen inte möjligheten att göra en lång utvärdering av situationen, utan vill direkt kontakta någon med VVS-jour i Stockholm. Här kommer vår långa erfarenhet av VVS väl till pass. Detta eftersom vi tack vare våra många år i branschen kvickt, och rent av intuitivt, kan förstå vad som orsakar problemet och hur vi på bästa och snabbaste sätt ska lösa det. Så tveka inte att höra av dig till oss när du än drabbas av VVS-problem och letar efter någon med dygnet runt VVS-jour i Stockholm. Vi löser det!

vvs-jour stockholm
Back to Top