.

Rörmokare med jour i Stockholm

Det kanske inte finns något jobbigare än krånglande rör och avlopp i en fastighet. Att ha ett välfungerande VVS-system i sitt hem eller lokal är tveklöst viktigt för livskvaliteten. Det kanske värsta av allt är dock när man drabbas av oväntade, plötsliga VVS-problem vid en oläglig tidpunkt. Kanske problemet uppstår några timmar innan en middagsbjudning eller mitt i natten? Då är det tur att hjälp går att få när som helst. GG Högtrycksservice & Rörinspektion är ett Stockholmsföretag med rörjour dygnet runt. Vår långa erfarenhet i branschen gör oss till ett tryggt och självklart val när du akut behöver anlita en rörmokare i Stockholm.

När bör man anlita en rörmokare? Och varför?

VVS-problem kan arta sig på många olika sätt. Nedan följer några exempel på när man bör anlita en rörmokare, och varför man bör göra det:

  • Stopp i avloppet. Upplever du stopp i avloppet så är det bra att låta en rörmokare kika på det för att ta reda på vad det beror på och hur man på bästa sätt åtgärdar det.
  • Läckage. Läckage kommer i större och mindre varianter och kan drabba såväl rör som packningar, ballofixer och vitvaror. Oavsett typen av läckage är det alltid en god idé att låta en rörmokare ta en titt på det eftersom man då kan försäkra sig om att läckan fixas på bästa sätt.
  • Installation av t.ex. tvättmaskin. Ibland behövs det dras nya rör för att installera t.ex. en tvättmaskin. En rörmokare vet hur man ska göra detta på bästa sätt. Mycket kan gå fel om man som lekman försöker sig på att göra det själv.
  • En investering för framtiden. Även om man för stunden inte har något VVS-problem så är det en mycket god idé att då och då låta en rörmokare inspektera rören. Rörinspektion är en jättebra investering för framtiden eftersom det förebygger framtida besvär som hade kunnat bli kostsamma.
  • Kvalitetssäkring. Om ett VVS-arbete inte är professionellt utfört av en fackman så kan det bli struligt med försäkringsbolaget vid eventuell läcka eller annat problem.

Så det finns många tillfällen då en rörmokare behövs. Men det finns en del saker man bör tänka på innan man anlitar en rörmokare.

Vad bör man tänka på innan man anlitar en rörmokare i Stockholm?

Även fast det krävs en utbildning och en mängd timmar praktik bakom sig för att bli rörmokare så finns det ändå skillnader mellan olika rörmokare. Precis som i alla andra yrken är vissa yrkesutövare helt enkelt bättre på sitt jobb än andra, och när det kommer till just VVS-arbeten så är det ytterst viktigt att man kan vara trygg i vetskapen att man anlitat rätt person för jobbet. Vi är ett företag som funnits sedan 1984, så det är inte direkt en underdrift att säga att vi har lång erfarenhet av VVS, och vi kan garantera dig om att vi verkligen vet hur vi behöver anpassa arbetet efter just dina behov. Att vi dessutom har lokaler i Solna gör oss till ett perfekt val när du behöver anlita en rörmokare i Stockholm. Så tveka inte att höra av dig när du än drabbas av VVS-problem. Vi löser det!

rörmokare stockholm jour
Back to Top